ZO/21/KS/2019 - przygotowanie zawodnika w konkurencji gotowanie do udziału w konkursie WorldSkills.
czw., 01/31/2019 - 17:10 — psosnowski
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
zapytanie_ofertowe.pdf | 385.31 KB |
zalacznik_nr_1_do_zapytania_ofertowego_opz.docx | 18.54 KB |
zalacznik_nr_1_do_opz.pdf | 980.16 KB |
zalacznik_nr_2_do_zapytania_ofertowego_formularz_oferty.docx | 32.21 KB |
zalacznik_nr_3_do_zapytania_ofertowego_oswiadczenie.xlsx | 71.05 KB |
zalacznik_nr_4_do_zapytania_ofertowego_doswiadczenie.docx | 17.15 KB |
zawiadomienie_o_wyborze_oferty_najkorzystniejszej.pdf | 210.39 KB |
Podmiot udostępniający informacje: Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji
Informację wytworzyła: Katarzyna Sobejko
Informację wprowadził do BIP: Piotr Sosnowski
Data wytworzenia informacji: 31.01.2019 17:10
Data udostępnienia informacji: 31.01.2019 17:10
Data ostatniej aktualizacji: 14.02.2019 14:25
Informację wytworzyła: Katarzyna Sobejko
Informację wprowadził do BIP: Piotr Sosnowski
Data wytworzenia informacji: 31.01.2019 17:10
Data udostępnienia informacji: 31.01.2019 17:10
Data ostatniej aktualizacji: 14.02.2019 14:25