Biuletyn Informacji Publicznej

FRSE

http://www.bip.gov.pl

ZP-20/FRSE/2014

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej w Warszawie dla programów funkcjonujących w ramach Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji, w podziale na Pakiety: Pakiet A - świadczenie usługi restauracyjnej i dotyczącej podawania posiłków na rzecz FRSE w restauracji w Centrum Warszawy znajdujący się w odległości (liczonej w linii prostej) nie większej niż 500 m od siedziby zamawiającego. Pakiet B – świadczenie usługi restauracyjnej w restauracji mieszczącej się na Starówce w Warszawie w odległości (liczonej w linii prostej) nie większej niż 4 km od siedziby zamawiającego. Pakiet C - świadczenie usługi restauracyjnej w restauracji mieszczącej się w centrum Warszawy znajdującej się na Trakcie Królewskim w odległości (liczonej w linii prostej) nie większej niż 2,5 km od siedziby zamawiającego.
ZałącznikRozmiar
ogloszenie.pdf166.84 KB
siwz.pdf869.2 KB
zal_nr_1a_do_siwz_opis_przedmiotu_zamowienia_pakiet_a.docx20.74 KB
zal_nr_1b_do_siwz_opis_przedmiotu_zamowienia_pakiet_b.docx23.43 KB
zal_nr_1c_do_siwz_opis_przedmiotu_zamowienia_pakiet_c.docx21.2 KB
zal_nr_2_do_siwz_istotne_postanowienia_umowy.doc195 KB
zal_nr_2a_do_siwz_formularz_zamowienia.xls30 KB
zal_nr_3a_do_siwz_formularz_oferty_pakiet_a.doc75.5 KB
zal_nr_3b_do_siwz_formularz_oferty_pakiet_b.doc84.5 KB
zal_nr_3c_do_siwz_formularz_oferty_pakiet_c.doc75.5 KB
zal_nr_4_do_siwz_oswiadczenia_22_i_24_pzp.doc33.5 KB
zal_nr_5_do_siwz_oswiadczenie_26_ust_2d_pzp.doc36 KB
zal_nr_6_do_siwz_wykaz_narzei_wyposazenia_i_urzadzen_technicznych.doc41 KB
zal_nr_7_do_siwz_wzor_protokolu.doc27.5 KB
zal_nr_8_do_siwz_formularz_raportu.xls29.5 KB
zawiadomienie_o_wyborze_oferty_najkorzystniejszej.pdf97.86 KB
ogloszenie_o_udzieleniu_zamowienia.pdf122.12 KB
Podmiot udostępniający informacje: Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji
Informację wytworzył: Piotr Sosnowski
Informację wprowadził do BIP: Piotr Sosnowski
Data wytworzenia informacji: 14.03.2014 13:21
Data udostępnienia informacji: 14.03.2014 13:21
Data ostatniej aktualizacji: 15.01.2015 11:45