Biuletyn Informacji Publicznej

Nr ref.:
FRSE/DG/05/2016

Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji

zarządzającą kilkunastoma międzynarodowymi i krajowymi programami edukacyjnymi

poszukuje Kandydatek/tów na stanowisko:

Koordynator Działu Administracyjno-Technicznego

Nr ref. FRSE/DG/05/2016

Miejsce pracy: Warszawa

Liczba wakatów: 1

Obowiązki:

• Nadzór kierowniczy nad pracownikami zajmującymi się obsługą kancelaryjno-archiwalną, informatyczną i administracyjno-techniczną w tym identyfikowanie procesów wynikających z działań podległej komórki, określanie pól ryzyka i ustalanie własnych regulacji niezbędnych do sprawnego funkcjonowania;

• Współpraca ze specjalistą ds. BHP i instytucjami zewnętrznymi w zakresie BHP i PPOŻ;

• Planowanie, wdrożenie i utrzymanie elementów działalności biurowo-administracyjnej oraz infrastruktury teleinformatycznej i technicznej w tym pomieszczeń biurowych, floty samochodowej, serwerowni itp.;

• Podejmowanie samodzielnych decyzji finansowych i merytorycznych w zakresie zgodnym z imiennymi upoważnieniami oraz procedurami wewnętrznymi w tym reprezentowanie Fundacji w zakresie negocjacji handlowych/serwisowych z dostawcami usług i produktów z obszaru administracji biurowej i informatyki;

• Doradztwo zarządowi Fundacji w zakresie kierunków rozwoju i standardów dotyczących polityki bezpieczeństwa oraz narzędzi informatycznych oraz nadzór nad ich realizacją;

• Przygotowywanie planów pracy i sprawozdań oraz innych planów i raportów związanych ze specyfiką działalności podległego działu w tym planów dotyczących budżetu operacyjnego;

• Dbałość o zgodne z polityką Fundacji realizowanie procedur wewnętrznych i wymogów formalno-prawnych polskich i zagranicznych instytucji kontrolnych m.in. Komisji Europejskiej i odpowiednich ministerstw.

Oczekujemy:

• wykształcenia wyższego I i/lub II stopnia (mile widziane z zakresu administracji, zarządzania w informatyce lub kierunki techniczne);

• minimum dwuletniego doświadczenia w pracy na stanowiskach kierowniczych;

• doświadczenia w pracy na stanowiskach związanych z administrowaniem infrastrukturą techniczną/biurową/informatyczną w tym mile widziane:

• doświadczenie w zakresie organizacji obsługi kancelaryjnej i organizacji archiwum zakładowego

• doskonale rozwiniętych umiejętności planowania oraz analitycznego i strategicznego myślenia;

• doskonałych zdolności organizacyjnych, samodzielności i konsekwencji w działaniu;

• wysokiej motywacji w realizacji celów zawodowych;

• znajomości języka angielskiego na poziomie dobrym.

Oferujemy:

• możliwość rozwoju zawodowego w profesjonalnym środowisku;

• pracę w prestiżowej instytucji realizującej istotne cele społeczne;

• atrakcyjne warunki zatrudnienia.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie do g. 16.00 dnia 8 sierpnia 2016 r. pocztą elektroniczną na adres: praca@frse.org.pl:

CV w języku polskim wg wzoru Europass (wraz z numerem referencyjnym)

Listu motywacyjnego (prosimy o podanie w przybliżeniu minimalnego wynagrodzenia netto jakie Kandydat oczekuje otrzymywać na tym stanowisku)

W temacie wiadomości mailowej prosimy o wpisanie numeru referencyjnego.

Wybrane osoby zostaną zaproszone na rozmowę kwalifikacyjną. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Nadesłanych dokumentów nie zwracamy. Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z przepisami ustawy z dn. 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2015. poz. 2135 z późn. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.”

Podmiot udostępniający informacje: Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji
Informację wytworzyła: Justyna Sztukowska